Sponsors

Scrabble Battle smaakt naar meer

  Afgelopen zondag heeft de spin off van de Scrabble Battle bij Flevoparq plaatsgevonden. "Wurdfjuters", Scrabble-liefhebbers gingen rond de tafel. Een spelletje is leuk, maar een gezelschapsspel in competitieverband is nog leuker.

Waar je bij Wordfeut nog een beetje kan proberen en de tijd kan nemen, moet je bij Scrabble zeker weten of je een woord legt binnen een vast aantal minuten. Staat het woord niet in de Van Dale, dan wordt het afgekeurd en gaat de beurt voorbij. Zelf tellen was ook 1 van de hindernissen die moest worden genomen. Bij de ene tafel ernstige stilte of discussies over woorden of ze wel of niet zouden kunnen... Brinta.... Lego.... Geffen....

Een drankje, een hapje en vooral een heerlijk geroezemoes en gelach. Bij binnenkomst was het allemaal nog wat onwennig en bij vertrek waren de reacties: "ja echt gezellig en voor herhaling vatbaar!" En dat laatste is wellicht dan nog de leukste prijs van de dag. Maar goed. Voor de nieuwsgierigen: Karla van der Bas heeft uiteindelijk de hoogste punten gescoord: 645. Jan Visser had de hoogste woordscore: 54 "GAUW". 

Zin om een volgende keer ook mee te doen? Stuur een mail naar info@flevoparq.nl, zodat we je kunnen informeren over de datum die we prikken.

Ook de pers heeft ook nog behoorlijk aandacht besteed aan dit evenement.
Omroep Flevoland, de Krant van Flevoland en de Stentor