Sponsors

Vernieuwing bowling

17-09-2009                            FLEVOPARQ BOWLING WORDT OPGEKNAPT
De vaste bezoekers zal het al niet ontgaan zijn en voor degenen die lang niet geweest zijn is het een verrassende vernieuwing……… de bowling wordt verbouwd! Inmiddels zijn de wanden betimmerd, heeft het plafond een nieuw kleurtje en zijn er “gootjes met hekjes” gemonteerd zodat ook de allerkleinsten de bal op de baan kunnen houden. Zeer binnenkort volgt nog de nieuwe vloerbedekking en de (sfeer)verlichting. Verder krijgen alle machines een grote beurt zodat storingen en gebreken hopelijk zo min mogelijk voor gaan komen.
 
RECREATIEF SPELEN
Steeds vaker weten bowlers ons te vinden om een recreatief balletje te gooien. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal spelers weer terug op hun oude honk maar lopen er ook bowlers binnen die het voor het eerst komen proberen. Verder wordt er onder heuse competitiedrang al menig kinderfeestje gevierd en afgesloten met een hapje en een drankje.
 
KLAAR VOOR EEN BEDRIJVENLEAGUE
Na de verbouwing, eind oktober as., starten we met een bedrijvenleague. Inmiddels hebben er zich informeel al een aantal teams aangemeld. In de laatste maanden van dit jaar zullen we wekelijks op de donderdagavonden gaan spelen. Momenteel wordt er gezocht naar een goede personele invulling voor het wedstrijdsecretariaat en de juiste vorm van de league (bv. 3- of 4-persoonsteams). Aan de hand van het aantal deelnemende teams zal de competitie worden ingedeeld.
 
DEELNEMEN
Zin om eens recreatief te spelen, uw (bedrijfs)feestje te vieren of met uw bedrijf deel te nemen aan de league? Neem contact op met ons centrum voor meer informatie, een reservering of uw opgave voor deelname. Ook als u de league organisatorisch wilt ondersteunen is uw aanmelding welkom!