Sponsors

Flevoparq Bowlingleague 2010

Heb je een leuke club collega’s, vrienden, familie, buren? Borrelt er competitie in je bloed en borrel je ook graag voor de gezelligheid? Trek dan de stoute (bowling)schoenen aan en mobiliseer je mensen en schrijf je team of teams in voor de Flevoparq Bowlingleague 2010!

Elk team (3 pers.) mag deelnemen aan deze bedrijfsleague. max. 12 teams kunnen zich inschrijven. Gedurende 4 maanden spelen om de week op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur 6 teams. In totaal zijn er per poule 8 speelavonden. Poule a op de even avonden en poule b op de oneven avonden. Aan het eind van deze 4 maanden treffen poule a en b zich voor de finale. Een feestelijke afsluiting! Kosten voor de speelperiode (4 maand) zijn € 240,--. Dit is € 30,-- per speelavond en slechts € 10,-- p.p. per speelavond. Bij betaling ineens zal € 30,-- worden teruggestort oftewel 1 gratis speelavond. Verder zal het team dat zich het eerst inschrijft en de betaling heeft voldaan, gratis een bittergarnituur worden aangeboden op de eerste speelavond.

Zet donderdag 28 januari 2010 vast in de agenda’s. Deze avond houden we een Bowlingleague Instuif. Een gezellig avondje om je team te kunnen inschrijven, nader geïnformeerd te worden en gezellig vrij bowlen. U kunt zich nu ook opgeven voor de league door middel van het aanvragen van het inschrijfformulier: info@flevoparq.nl
(Inschrijvingen alleen mogelijk via het inschrijfformulier en op donderdag 28 januari a.s.)