Sponsors

Eredivisie Squash: Kean Flevoparq vs Meersquash


Squashliefhebbers kunnen zich komende woensdag opmaken voor een heuse ‘Battle of the Sexes’ op topniveau. Op de squashbaan van Flevoparq bindt de top squashster Natalie Grinham dan namens haar team ‘MeerSquashDirect in de Nederlandse squasheredivisie de strijd aan met het opstormende talent Marc ter Sluis, uitkomend voor KEAN Flevoparq Dronten.
 
De 34-jarige Grinham is geen onbekende in de Flevolandse sportwereld. De Nederlandse kampioene behoort al jaren tot de internationale squashtop en werd daardoor al meerdere malen verkozen tot Sportvrouw van Almere en Sportvrouw van Flevoland. Ook in de nadagen van haar carrière kan ze nog op het allerhoogste niveau mee getuige haar recente toernooizege in New York tijdens de Tournament of Champions (officieuze US Open) . De nummer twaalf van de wereld en Neerlands kampioene keert dinsdagochtend terug in ons land en is dus op tijd thuis om een dag later voor de tweede keer dit seizoen haar opwachting te maken in de nationale herencompetitie. > GRINHAM WINT IN NEW YORK < 

In tegenstelling tot Grinham, staat haar veertien jaar jongere tegenstander pas aan het begin van zijn loopbaan. De negentienjarige, Marc Ter Sluis, kwam de afgelopen jaargangen nog uit voor ‘MeerSquashDirect, maar vertegenwoordigt sinds dit seizoen de kleuren van KEAN Flevoparq Dronten, dat na negen speelronden hekkensluiter is in de hoogste divisie van het Nederlandse squash. Aan Ter Sluis ligt de lage klassering echter niet. Hij won vier van zijn zeven gespeelde partijen en staat op het punt om door te breken als squashinternational.
 
Naast de partij Grinham vs. Ter Sluis, staan er nog twee op papier gelijkwaardige wedstrijden op het programma in het duel tussen KEAN Flevoparq Dronten en ‘MeerSquashDirect. Negenvoudig NL kampioen, Lucas Buit neemt het namens de Drontenaren op positie één op tegen de getalenteerde Belg Jan van de Herrewegen. De linkshandige Australische Nederlander Glenn Keenan (Flevoparq) moet het opnemen tegen ‘collega-leftie’ Frank Hartkoren. > Klik hier voor voorbeschouwingen & opstellingen <
 
Het duel tussen KEAN Flevoparq Dronten en ‘MeerSquashDirect, dat vijfde staat op de squashranglijst, begint woensdag 30 januari 2013 om 19.30 uur. De wedstrijden worden gespeeld bij Racket-, bowling- en partycentrum Flevoparq. 
 
Maak kans op een KEAN racket en een bowlingarrangement.
We verwennen onze supporters graag. Daarom hebben we een gratis verloting aan het eind van de avond van een KEAN RACKET (59 euro), een bowling arrangement t.w.v. 55 euro. Tijdens de wedstrijden gaan we met lekkere hapjes rond en is er dus de gratis verloting van interessante prijzen. Toegang is gratis, maar wil je een zitplaats, dan kun je beter op tijd zijn. LET OP !! 
We beginnen om 19:30 uur.