Sponsors

Direkt Tapijt Flevoparq verovert 2e plek

Afgelopen vrijdag veroverde Direkt Tapijt Flevoparq de tweede plek op de ranglijst door de nummer drie, Utrecht 1, met 12-6 te verslaan. De Drontense spelers, Karel Huisman, Bart van Wijnhoven en Stephan Patz wonnen allen hun wedstrijd. Alleen de Engelsman, Glenn Borrett verloor onverwachts zijn wedstrijd, met de kanttekening dat hij een week lang was geveld door griep. Door dit teamresultaat wordt het eerste deel van de competitie afgesloten met een onverwachte tweede plaats.

Een zeer goed resultaat, maar teammanager Thony Schwab rekent op een pittige tweede seizoenshelft. Zou het echter zo zijn dat we dit blijven volhouden, dan is er een grote kans op promotie naar de Eredivisie. Dat zou aan de ene kant leuk zijn, maar het team en de club zijn nog niet aan toe. "Ons budget en facilitaire huisvesting is nog niet toereikend om op dat niveau te acteren. Aan de andere kant hebben we vanaf mei drie maanden de tijd om ons daarop te richten. Wellicht dat de clubprestaties zorgen voor een sneller aanwas van sponsors."

Het eerste team speelt volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen. Het betreft dan de tweede ronde van de Beker. Daarna is er een korte winterstop tot half januari.


Poulestand van Heren 1e Divisie - Poule A :

# Teams Wedstrijden Punten
1 All Inn Utrecht H2 7 89
2 Direkt Tapijt Flevoparq 7 65
3 Squash Ede H1 7 59
4 Victoria Rotterdam H2 7 55
5 Squash Utrecht H1 7 54
6 'MeerSquash H2 6 53
7 SRC Alphen H1 7 44
8 SPA Amsterdam 6 37