Sponsors

Eredivisie Squash: Oliver Flevoparq vs Meersquash

Battle of the Sexes in Dronten


 >>   Extra verlotingsprijs : KING WOK diner bon << 

OLIVER Flevoparq    vs    Meersquash Hoofddorp

Squashliefhebbers kunnen zich vanavond opmaken voor een heuze ‘Battle of the Sexes’ op topniveau. Op de squashbaan van Flevoparq bindt de top squashster Natalie Grinham dan namens haar team MeerSquash in de Nederlandse squasheredivisie de strijd aan met het opstormende talent Tom Lucas, uitkomend voor Flevoparq Dronten.
 
De 34-jarige Grinham is geen onbekende in de Flevolandse sportwereld. De Nederlandse kampioene behoort al jaren tot de internationale squashtop en werd daardoor al meerdere malen verkozen tot Sportvrouw van Almere en Sportvrouw van Flevoland. Ook in de nadagen van haar carrière kan ze nog op het allerhoogste niveau mee getuige haar 5e positie op de Wereldranglijst.
 
In tegenstelling tot Grinham staat haar veertien jaar jongere tegenstander pas aan het begin van zijn loopbaan. De twintig jarige Tom Lucas uit Almere speelt dit seizoen voor het eerst voor Dronten. Deze woensdag maakt hij zijn debuut in een thuiswedstrijd
 
Naast de partij Grinham vs. Lucas, staan er nog twee interessante wedstrijden op het programma in het duel tussen Flevoparq Dronten en MeerSquash Negenvoudig NL kampioen, Lucas Buit neemt het namens de Drontenaren op positie één op tegen NL internationaal, Bart Ravelli. Marc ter Sluis gaat de strijd aan met routinier, Frank Hartkoren.
 
Het duel tussen Flevoparq Dronten en koploper MeerSquash, begint vanavond om 19.30 uur. De wedstrijden worden gespeeld bij Racket-, bowling- en partycentrum Flevoparq.  
 
 
Maak kans op een KING Wok diner bon, squashbon & bowlingarrangement. We verwennen onze supporters graag. Daarom hebben we een gratis verloting aan het eind van de avond van een Squashbon en een bowling arrangement t.w.v. 75 euro. Tijdens de wedstrijden gaan we met lekkere hapjes rond en is er dus de gratis verloting van interessante prijzen. Toegang is gratis, maar wil je een zitplaats, dan kun je beter op tijd zijn. LET OP !!  We beginnen om 19:30 uur.
 
Opstellingen (altijd onder voorbehoud) :
 
Flevoparq Dronten                        vs        Meersquash Hoofdorp
1.  Lucas Buit (NED, 9x NK)                       1.  Bart Ravelli  (NED, NL #9)
2.  Tom Lucas (NED, NL #40)                     2.  Frank Hartkoren  (NL, #17)
3.   Hans Maarten Cardinaal (NL #89)          3.  Natalie Grinham  (World #5)