Sponsors

Hèt Feestweekend van Dronten!Twee unieke feesten eind oktober bij Flevoparq Dronten

 

Op 25 & 26 oktober wordt de tennishal van Flevoparq in Dronten getransformeerd tot een gezellige grote feesthal. Na de succesvolle 1e editie van vorig jaar, wordt de 2e editie wederom in het laatste weekend van oktober gehouden. Flevoparq zal dan weer twee feesten achter elkaar organiseren. Feesten met elk een eigen doelgroep. Gekozen is voor dit unieke concept, omdat de hal toch moet worden omgebouwd tot een feesthal. Door twee feesten achter elkaar te organiseren, wordt er efficiënt omgegaan met de kosten. Eigenaar Thony Schwab heeft met twee partners dit concept bedacht en de organisatie wordt volledig in eigen beheer gedaan. Het Oktoberfest heeft een doelgroep van 18 plus tot 75 jaar. Flevodanceland is voor de jongeren van 16 tot 35 jaar. Vind je beide feesten leuk, dan is leeftijd natuurlijk geen issue.

 

Oktoberfest  met o.a. Ronnie Ruysdael (de Sjonnies)

Het Oktoberfest is een fenomeen dat is overgewaaid vanuit  Duitsland en nu aan populariteit wint in ons kikkerlandje. Voor de tweede maal nu in Dronten, echter wel met een Hollandse inslag. Geen schlagers, maar Hollandse meezingers door bekende artiesten. Als hoofd-act gaat optreden, Ronnie Ruysdael. Bekend als voormalig leadzanger van de Sjonnies, een rasartiest en die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje. 

In  2013 kreeg hij de Geels Populariteits Award voor de categorie 'beste feest artiest' en de PartyStorm Award voor de categorie 'leukste bühne act. Ronnie zorgt dat het hele publiek zich één grote familie voelt. Een deinende massa, blije gezichten en heerlijke hits! Een greep uit zijn hits ; ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘M’n fiets is gejat’, ‘Annemarie’, ‘Japapa’, 'Roos in je blonde haren' : alles komt voorbij

 

Verder de bekende Party DJ Jan Smit. De vaste DJ van de " Flugel DJ tour" en huis DJ van het door de Telegraaf uitgeroepen beste après-ski cafe van Tirol "The Londonpub Kirchberg " . De gezellige zingende zusjes Gaby und Carina Coburg (bekend als de Super Tolle Schlager Schwestern ) brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen. En tenslotte de beste vertolker van het Andre Hazes lied in 2012, Peter Selbach.

Bij Das sexy Bayerische BonBon team en de Heidy Flugels  kun je terecht voor schnaps en zoetwaren. En natuurlijk de mannen in lederhosen, dames in dirndl jurkjes, biertafels, bratwurst, Duitse bierpullen en pretzels. Kortom,  als je van een feestje houdt dan mag je dit niet missen. Je mag in feestkleding komen, maar het is niet verplicht. Echter de best verklede gast wint een Bowling arrangement t.w.v. 100 euro..


Flevodanceland met o.a. BN-er Fajah Lourens

Op zaterdag wordt de hal omgebouwd tot een dance & muziek arena met een spectaculaire licht en geluidshow en een line up die er mag wezen. De bloedmooie Fayah Lourens zal ongetwijfeld een van de populairste acts zijn die avond, maar verder een gevarieerd aanbod aan DJ,s die van wanten weten, de coming man, Joey Suki  Ruben Vitalis, Mitchl, Beatpatrol en DJ Kevv. Je  kunt je een glitter spray behandeling krijgen en  Uiteraard ontbreken ook de candygirls en gogodanseressen niet, één ding is zeker, het dak gaat er af!

 

Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar tot 25 oktober bij Flevoparq aan de Educalaan 37 of via de verkoopadressen op de websites. De capaciteit is 1.000 bezoekers per avond en vol is vol. Meer info over artiesten, DJ’s, tickets en laatste nieuws op www.oktoberfestflevoland.nl of www.flevodanceland.nl  


Vrijwilligers gezocht!
Koop nu voordelig je kaarten op onze verkoopadressen!